Altijd met taal en tekst bezig

Communicatie en schrijven speelden altijd een belangrijke rol in mijn leven. Zodra ik kon schreef ik korte verhalen. Op school waren de talen favoriet. Ook schreef ik voor veel mensen in mijn omgeving brieven en e-mails. Met effect, want ik begreep toen al haarfijn dat je voor het beste resultaat, je boodschap afstemt op de ontvanger en op het doel van de tekst.

Van zakelijke communicatie een succes maken

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en ben ik nog steeds dagelijks met tekst, taal en communicatievraagstukken bezig. Gelukkig wel professioneel nu én met de nodige kennis en ervaring om zakelijke teksten klantgericht en effectief te maken.

Debby Nijenhuis

Als tekstschrijver schrijf en redigeer ik:

  • Voor verschillende online en offline communicatiemiddelen, zodat opdrachtgevers met alle teksten bij me terecht kunnen. En omdat elk communicatiemiddel een eigen versie van een tekst verdient.

  • Voor opdrachtgevers in verschillende branches, omdat er voor ondernemers in elke branche wel een goed verhaal te vertellen is.

  • In duidelijke taal, voor het leesplezier en een tekst die raakt. Maar ook omdat ik als moeder van een dyslectische zoon heel goed weet dat lezen best lastig kan zijn.

  • Samen met mijn opdrachtgever, omdat ik hun verhaal de juiste woorden geef.

  • Doelgericht, omdat je natuurlijk wel wil dat die tekst doet wat ‘ie moet doen.

  • Freelance, want die vrijheid is best fijn. Maar ook omdat professionele communicatie mogelijk moet zijn voor organisaties die geen vaste communicatiemedewerker of copywriter kunnen (of willen) aanstellen.

Kennismaken?

Kennismaken? Ik ben altijd in voor een kop goede koffie en ik leer jou graag kennen, neem dus gerust contact op!

Bel direct