vintage typemachine

Je weet wat je wilt vertellen. Maar hoe? Hoe schrijf je de tekst die jouw lezer raakt en aanzet tot actie? Ik vertaal jouw verhaal in sterke teksten die voor je werken. Dit kan een tekst zijn voor je website, blog, brochure, nieuwsbrief… maar neem vooral ook voor andere teksten contact met me op.

Heb ik kennis van jouw branche?

Waarschijnlijk niet. Gelukkig hoef ik als tekstschrijver ook geen specialist te zijn in jouw branche. Daardoor kijk ik juist met een frisse blik naar je bedrijf. Al is de kans groot dat jouw product of dienst niet helemaal onbekend is voor me. Als ik jouw tekst ga schrijven, verdiep ik me in je bedrijf, product of dienst én in jouw doelgroep. Aan de hand van dat onderzoek, maak ik de teksten waarin jouw boodschap perfect overkomt bij je lezers.

Eigen teksten laten redigeren

Eigen teksten die beter kunnen. Vaak zijn kleine aanpassingen voldoende om teksten sterker te maken. Toegankelijker en effectiever. Heb je zelf een (web)tekst geschreven en wil je zeker weten dat de spelling en opbouw klopt? Ik kan je tekst redigeren. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen, corrigeer ik alleen spelling en opbouw of herschrijf ik delen om de tekst sterker te maken. Ook voor het toegankelijker maken van moeilijke teksten kan je bij me terecht.

Mijn werkwijze

We plannen een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis, bespreken we de opdracht en wederzijdse verwachtingen. Als we beiden het idee hebben dat ik iets voor je betekenen, krijg je zo snel mogelijk na het gesprek mijn offerte. Ik werk waar mogelijk met een vaste projectprijs, zodat je weet waar je aan toe bent. Mijn tarief? Elke opdracht en tekst is anders, afhankelijk van jouw input en wensen besteed ik meer of minder tijd aan een tekst. Mijn tarief is €250,- per dagdeel (exclusief reiskosten en btw). In de offerte geef ik je een goed overzicht van de tijd die ik verwacht te besteden aan jouw tekst. Na jouw akkoord op de offerte, maken we afspraken over de start en de uitvoering van de opdracht.

Ben je startende ondernemer? Ik denk graag met je mee, zodat je ook met een kleiner budget van start kan met goede teksten.