Je content strategisch inzetten

Hoe doelgericht zet jij content in?

Als ondernemer én als consument heb je continu met content te maken. Zoveel indrukken, middelen en berichten… Zet je content goed in, dan levert het je veel op. Het kost alleen ook veel tijd om bij te blijven en je te onderscheiden tussen al die berichten die jouw potentiële klanten dagelijks voorbij zien komen. Tijd die je ook aan je corebusiness kan besteden.

Ik help je content effectief in te zetten. Niet Instagram, Facebook, een event of advertentie omdat iedereen het doet, maar dát doen waarmee jij goede resultaten boekt.

Heb jij een bepaald doel dat je wil behalen, wil je content effectief inzetten en zoek je een strategisch en werkbaar contentplan? Neem dan contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Bel of mail me

Van strategie naar dagelijkse praktijk

Heeft jouw bedrijf een goede (content)marketingstrategie en zoek je de vertaling daarvan naar jouw dagelijkse praktijk? Ik help je er graag bij. Laat me weten waar je tegenaan loopt en ik geef je de handvatten om actief met jouw content aan de slag te gaan.

Ik kan je onder andere helpen met:

  • een half uurtje sparren (kosteloos als je me niet wekelijks belt)
  • een dag/dagdeel een-op-een-training waarin we het plan doornemen en ik je de handvatten en formats geef waarmee je aan de slag kan
  • het implementeren van de strategie en begeleiding/inwerken van jouzelf of een medewerker voor de dagelijkse uitvoering
contentstrateeg Debby